Home
"De Struner", HL 3
Interieur
Bemanning
Algemene gegevens
Dagtochten
Meerdaagse tochten
Leren varen
Wedstrijden
Catering
Contact
Fotoalbum
Slideshow
Gastenboek
Sitemap

De bemanning  

De bemanning van "de Struner" , HL 3, bestaat uit Walter van Berkum en Marion Heeren.

Schipper Walter van Berkum is als het ware het zeilen met de paplepel ingegoten. Hij is met het zeilen op de Friese meren opgegroeid en heeft van het zeilen later ook zijn beroep van gemaakt.

Van 1996 tot 2009  is hij schipper/ eigenaar geweest van grote zeilschepen die varen in de zeilende beroepsvaart. Ondermeer de Gaia, 't Wapen fan Fryslan en de Mare fan Fryslan heeft hij in zijn bezit gehad waarbij hij 't Wapen fan Fryslan en de Mare fan Fryslan zelf heeft opgebouwd en in de markt heeft gezet. Samen met zijn partner, Marion Heeren, heeft hij jaren met deze schepen op de nederlandse binnenwateren en in het waddengebied gezeild.

Het is dus ook niet vreemd dat zowel het waddengebied als de Friese kust en binnenmeren erg bekend zijn bij dit koppel.  

Ook wedstrijden worden er volop gevaren met "de Struner", HL 3, ieder jaar wordt er deelgenomen aan de HT race, de Hylper hurdsilerij en de 24 uurs race.

Op dit moment is Walter van Berkum schipper / eigenaar van motorpassagierschip "Magnifique".  Dit schip is met name geëigend voor luxe fiets - vaarvakanties. Voor meer informatie over dit schip en over de fiets - vaarvakanties kunt U terecht op onze website: www.floatinghotel.nl